Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die ik hanteer. 

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte proeverij? Neem dan contact met me op en dan maak ik een offerte op maat voor je. 

 

Wijnproeverij @home

Een laagdrempelige, informatieve en bovenal leuke proeverij die als een middag of avondvullende activiteit gepland kan worden. Ik neem 6 wijnen mee, uit bekende én onbekende wijnlanden. Ik neem je mee in de wereld van wijn door je wat handvatten te geven door middel van basiskennis over herkomst, druivenrassen en proeftechniek. Daarna nemen we de wijnen samen 1 voor 1 door. De proeverij wordt begeleid door een presentatie. Ook neem ik proefformulieren, aromawielen en indien gewenst glaswerk mee. Zo heb je ook geen afwas. De proeverij is bij jou thuis of ergens op locatie. Dit kan binnen, maar in de zomer bijvoorbeeld ook heerlijk buiten!

vanaf €39,95 per persoon, exclusief reiskosten, minimaal 8 personen

*het is ook mogelijk om tegen een meerprijs deze basisproeverij te upgraden of uit te breiden. 

 

- SDEN1 cursus "Ik weet wat van wijn"/ Wijnvignet

Perfecte cursus om kennis te maken met wijn voor zowel de wijnliefhebber als de medewerker in bijvoorbeeld de horeca. Ook heel geschikt om personeel binnen de horeca op te leiden en mogelijk om dit op locatie te organiseren. 

Bij jou thuis
2 avonden
Inclusief cursusboek
Mogelijkheid tot examen doen
Laagdrempelig, interactief en veel proeven! 

€139,95 per persoon, met een minimum van 6 personen 

 

-SDEN2 cursus "Ik weet meer van wijn"/ Wijnoorkonde

Verdiepende wijncursus met meer aandacht voor verschillende wijnstijlen, gebieden en vaardigheden. Zeer geschikt voor mensen die wijnadvies moeten geven en voor de liefhebber om de aanwezige wijnkennis verder te verdiepen. 

Bij jou thuis

5 avonden + een oefenexamen

Gemiddeld 8 wijnen per avond

Informatief, minimaal 40 geproefde wijnen, interactief

€350 per persoon, met een minimum van 6 personen