Reviews

Een wijnproeverij meegemaakt, een verdiepende wijncursus gedaan of een wijn aangeschaft via mij of op mijn aanraden? Laat hieronder weten wat je ervaring was :) 

Rating: 4.6521739130435 sterren
23 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Derk
7 maanden geleden

Marjolijn heeft ons meegenomen op wijn wereldreis. Het was een super leuke, lekkere en leerzame avond. Echt een aanrader!!

Michael
10 maanden geleden

Heerlijk, informatief en ontspannen wijnproeverij achter de rug. Mooie wijnen geproefd en gedronken. Dankjewel Marjolein voor de allesomvattende avond 👍. Ook voor je enthousiasme en passie omtrent wijn.

Marieke
een jaar geleden

Hele leuke en afwisselende wijnproeverij gehad bij Marjolein. Ik heb ontzettend veel geleerd omdat Marjolein echt in gesprek gaat over wat je zelf ziet, ruikt en proeft en dit vervolgens aanvult met wat zij uit de wijn haalt. Ze wijst je op elementen van een wijn die je zelf in eerste instantie misschien niet waren opgevallen. Ontzettend leerzaam dus, voor zowel beginners als voor de echte fijnproevers. Ik kom zeker nog een keer terug!

Annelot
een jaar geleden

Was echt een hele leuke en gezellige avond! Ik weet zelf niet veel van verschillende wijnen af maar dit was voor mij de ideale kennismaking! Maar ook vrienden die er al wat meer vanaf wisten waren erg enthousiast over deze cursus! Marjolein weet er heel veel af en de passie die ze voor wijn heeft is aanstekelijk, echt super leuk! Nogmaals dankjewel voor de leuke avond!

Elly
een jaar geleden

Aanrader! We hadden Marjoleins proeverij geboekt voor een vriendenweekend. Naast een hele gezellige avond heeft ze ons geënthousiasmeerd voor het prachtige wijnland Portugal. In de proeverij heeft Marjolein ons diverse wijnen laten zien, ruiken en proeven uit de verschillende regio’s in Portugal.
Marjoleins kennis is uitstekend, ze schakelt moeiteloos over van het wijn productieproces naar de geschiedenis van Portugal. Bedankt voor de top avond👍🏻

Irene
een jaar geleden

De yoga&wijn middag waar ik aan heb meegedaan was een leuke en laagdrempelige kennismaking met beide activiteiten. Tijdens de proeverij weet Marjolein je op enthousiaste wijze mee te nemen in de wereld van wijn. Kennisdeling wordt goed afgewisseld met het ruiken, proeven en met elkaar delen van ervaringen over de wijnen. Een gezellige middag en zeker een aanrader voor iedereen die meer over wijn wil weten en de eigen smaak wil ontdekken of verder wil ontwikkelen.

Marleen
een jaar geleden

Ik ben aanwezig geweest bij een yoga&wijn middag. Op voorhand dacht ik, ben benieuwd hoe dit werkt, maar wat een heerlijke middag was het. Marjolein heeft ontzettend veel kennis en maakt van een proeverij echt een feestje! Geen moment verveeld en veel geleerd!

Harold
2 jaar geleden

Hele mooie Portugese proeverij mogen meedoen. Marjolein heeft een mooie presentatie voorbereid waarbij je ingaat op de geschiedenis van de wijn, hoe het gemaakt wordt en hoe je nu eigenlijk moet proeven en dit dan specifiek over Portugal.

Erg mooie wijnen geproefd, veel geleerd en een leuke en gezellige avond gehad.

Marjolein is een bevlogen vrouw die weet waar ze het over heeft, het leuk en begrijpbaar kan brengen en duidelijk plezier heeft in wat ze doet: aanrader!